Apteekkikosmetiikka

Apteekkimme valikoimaan kuuluvat Avéne, ACO, IDUN Minerals ja Favora. 

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen ph-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Avène-sarjasta löytyy erikoishoitotuotteita mm. erittäin herkälle, erittäin kuivalle, rasvaiselle ongelmaiholle sekä couperosa-iholle. Sarjassa on laaja valikoima myös normaalin ihon hoitoon.

ACO

ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, jonka ihonhoitotuotteita myydään Pohjoismaissa vain apteekeissa. ACO harjoittaa omaa tutkimustoimintaa ja sillä on oma kehityslaboratorio, joka kehittää ihonhoitotuotteita Pohjoismaiden markkinoille. ACO kosmetiikkatuotteet on kehitelty erityisesti pohjoismaiselle iholle. Ihonhoitotuotteita löytyy niin kasvoille kuin vartalolle. ACO aurinkotuotteet antavat suojaa koko perheelle kaikkiin tilanteisiin. Tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet.

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu värikosmetiikkaa ja valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet. Yhteensä 53 tuotetta on saanut oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnusta. Tämä osoittaa, että tuote ei sisällä yleisimpiä allergeenejä eikä muita ihoa ärsyttäviä ainesosia.

Favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus tai kiristävä tunne. Aran ja helposti reagoivan ihon hoidossa on tärkeintä rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuotteet. Favora-sarjan tuotteilla on oikeus käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Se takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia.

Lähiapteekkisi auttaa lähelläsi.
Tervetuloa Ylikiimingin apteekkiin!

Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit, myös Electron.

Pysäköintipaikat sijaitsevat aivan apteekin edessä.