Resepti- ja itsehoitolääkkeet vaivattomasti ja asiantuntevasti.

Ylikiimingin Apteekista löydät kattavan lääkevalikoiman. Meiltä saat sekä reseptilääkkeet että itsehoitolääkkeet luotettavasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme neuvoo mielellään lääkkeiden käytössä ja opastaa oikean tuotteen valitsemisessa. 

Sähköiset reseptit

Sähköisten reseptien toimittaminen alkoi marraskuussa 2011. Nykyään lähes kaikki toimitettavat reseptit on määrätty sähköisesti. 

Itsehoitolääkkeet

Itsehoitolääkkeet ovat apteekista ilman reseptiä ostettavia valmisteita. Itsehoitolääkkeillä hoidetaan lieviä ja tilapäisiä oireita, jotka eivät vaadi lääkärin arviota, kuten kipua ja särkyä, yskää, nuhaa tai allergioita. Itsehoitovalmisteet on tarkoitettu lyhytaikaiseen, korkeintaan 1-2 viikon pituiseen käyttöön. Tilanteen kartoituksen jälkeen apteekin henkilökunta ohjaa asiakkaan tarvittaessa lääkäriin.

Reseptien uusinta

Reseptin uusintapyynnön lähettäminen onnistuu kätevästi apteekissamme. Omakannasta näet sähköiset reseptisi. Reseptin tiedoista näet, mihin asti resepti on voimassa ja onko siinä vielä lääkettä jäljellä. Lisäksi palvelussa voit lähettää reseptin uusimispyynnön terveydenhuoltoon. Voit myös tulostaa yhteenvedon resepteistäsi. Sähköiset reseptit ja lääkeostot näkyvät Omakannassa 2,5 vuotta siitä päivästä, kun reseptit on kirjoitettu. Palvelussa ei näy paperi-, puhelin- tai faksireseptejä.

Lähiapteekkisi auttaa lähelläsi.
Tervetuloa Ylikiimingin apteekkiin!

Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit, myös Electron.

Pysäköintipaikat sijaitsevat aivan apteekin edessä.